SpirituálisLélek

“Ruhát le, fussunk be a tengerbe!” – Pezsgő találkozás Zsédával

Zséda, egy feledhetetlen este erejéig a legnevesebb koncerttermeket cseréli az ország legnagyobb szabadtéri klubjának színpadára, ahol a Kémia c. album dalai mellett a legnagyobb slágereké lesz a főszerep.

Augusztus 12-én lesz a legcsillagosabb nyári éjszaka! Gyertek, tartsatok velem! –  hív Zséda téged is, a Budapest Parkban tartandó nagyszabású koncertjére.

Zséda szólókarrierje 15 évvel ezelőtt indult, a Valahol egy férfi vár c. dallal, és ezt az évfordulót ünnepli a Budapest Parkban rendezendő nagyszabású koncert alkalmával.

 Magyarország egyik legsikeresebb énekesnője tavaly megjelent, Kémia című albumával történetében új fejezethez érkezett. Zséda zenéje mindig is egyet jelentett a kibontakozás és felszabadultság élményével, így a minden ízében friss produkcióval és immár kacér, bob-frizurával bűvölő énekesnő nyári turnéja megismételhetetlen alkalomnak ígérkezik.

A legújabb lemez egyik kiemelkedő alkotása az Eperhold, amely eredeti hangzásvilágával, különleges, lüktető ritmusával és szövegével tökéletesen visszaadja a Budapest Park hangulatát.

A dobok mögött a világhírű Borlai Gergőt is hallhatja majd a közönség, aki folyamatos külföldi turnékörútjáról csak az énekesnő kedvéért látogat haza.

 A nagykoncerten bebizonyosodik, Zséda még rengeteg meglepetést tartogat számunkra: sodró dalaiban egyszerre lesz jelen a Cotton Club Singers-ben megismert és imádott, eszményi nő alakja, valamint a kihívó, vagány frontember karaktere.

 Zséda Budapest Park-béli fellépésére jegyek elővételben már kaphatók a helyszínen és a prominens jegyirodák országos hálózatában: http://www.budapestpark.hu/event/zseda-20170812

Az Eperhold c. szám megihletett engem is, íme az én koncertajánlóm Zséda produkciójához:

“A zene felpezsdíti a testet és a lelket,

megszépíti életed,

felfrissíti a lelked,

engedd, hogy magával ragadjon,

és a pezsgő ritmus átjárjon.” (írta: Kabany Csilla, a KreatívSpirit alapítója, szövegíró, újságíró – www.spiritualislelek.hu )

Ebből a kis ízelítőből az is kiderül, miért adtam azt a címet ennek a cikknek, hogy “Ruhát le, fussunk be a tengerbe”,  íme az Eperhold:


 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!